10 ian. 2012

Basescu - gesturi sinucigase



Vazand sutele de mesaje care curg pe facebook in favoarea lui Raed Arafat ma intrebam cine l-a sfatuit pe Basescu, un personaj care se afla la 10% in increderea populatiei, sa se ia de altul care se afla la... 99% incredere. Si mi s-a parut un gest sinucigas. E al doilea atac distrugator pentru presedinte de la mitocania adresata Regelui Mihai in vara anului trecut. Bogdan Duca insa imi spune: "Dar nu te-ai gandit ca poate exact faptul ca nu mai poate scadea mai mult de atat il face sa fie din ce in ce mai agresiv?" Si cred ca are dreptate. Basescu isi poate "permite" azi, din subsolul sondajelor, sa faca absolut orice. Indrumat de cineva sau nu... Mai detestat de atat nu poate sa fie si probabil sub 9-10 % nu mai scade. La urma urmelor pana si un criminal in serie are admiratorii sai, cu tendinte ultra-agresive.

34 de comentarii:

corina spunea...

http://vosganian.ro/?p=2083&cpage=1#comment-74794

http://vosganian.ro/?p=2083&cpage=2#comment-74863

radu spunea...

hehe, sa-l fi tradat serviciile, impingandu-l sa faca gesturi sinucigase? Parc-am mai vazut asta la Ceausescu.
Ca niciodata, l-au stuchit si basistii inraiti! Nici la faza cu Regele n-a fost asa!
Acum kiorobete trebuie lovit de peste tot, fara mila, pana cand nu se mai ridica de jos. Raed a fost facut sa plece ca sa intre pe fir firmele de partid, sponsori pr. campania PD. La fel ca in povestea cu RMGC.
Propunere de slogan antibasist: "specialistul vs. traseistul".

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc, Corina. E de analizat...

Lilick Auftakt spunea...

@radu, pai se numeste disperare ce zici tu. Daca pentru firmele alea, pentru bani, e in stare sa faca asta. Dar cred ca e de vina si hybrisul in ultima faza. :)

ADRIAN spunea...

ai idee despre ceva cu romanialiberala.ro ?

Anonim spunea...

pENIBIL

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, am primit si eu!

Diana Tuşa spunea...

Lilick
pe Base nu-l mai intereseaza asta, se gandesc ca fura cat mai mult si basta. ca sa fure are insa nevoie de mult, multi bani... iar prin asta tocmai de acesti bani face rost

Lilick Auftakt spunea...

Diana, asteptam de la voi cat mai multe detalii si declaratii politice. Mie inca mi se pare o nebunie ca pentru bani sa faci asa ceva. Dar ai dreptate: el e in stare maine sa il atace si pe Iisus Hristos daca asta i-ar aduce bani.

Wilkins Micawber spunea...

Si eu cred ca nu-i mai pasa. Si motivul e simplu, vede ca lumea inghite orice. La noi culmea vitejiei e protestul pe Facebook.

Lilick Auftakt spunea...

Intr-o zi o sa se sature lumea si de facebook. Sau o sa ramana fara curent.. :)

Wilkins Micawber spunea...

Pariez ca in cateva zile se uita chestia cu Arafat si se va discuta aprins despre vanatoarea de mistreti a lui Tiriac.

Lilick Auftakt spunea...

Se apropie si 24 ianuarie, si 26 ianuarie... Inainte e insa si 15 ianuarie. O sa tot fie subiecte...

Ela Roseni spunea...

E atât de penibil omu' ăsta...şi cei de pe lângă el ... Dar nu-i/ nu le pasă...Nu cred în disperarea lor. Şi-au atins o mare parte din scopuri...Sau dacă vorbim despre disperare poate fi cea a unui viitor în care ar putea fi judecaţi pentru mizeriile lor ilegale...Însă cred că şi în asta îşi vor aranja lucrurile

Lilick Auftakt spunea...

@Marinela, dar nu sunt atotputernici. Orice gest din asta pana la urma ii va termina.

VT spunea...

Nu credeti ca nu-l mai intereseaza ce procente are fiindca nu mai candideaza?

Shadow spunea...

tovarasul presedinte este un mitocan. Nu am alte comentarii vizavi de aberatiile sale.

Arogantu' spunea...

@ALL
romanialiberala.ro este un site legat de providerul SC GTS TELECOM SRL. Iata informatiile despre firma:
SC GTS TELECOM SRL

Judet: Bucuresti
Oras: Sectorul 2
Adresa: B-dul DIMITRIE POMPEI 10A BUCURESTI
Cod Postal: 0
Telefon: 0312200200 (Ajutor*)
Fax: -
Cod Unic de Identificare: RO 4419886
Nr. Registrul Comertului: J40/19010/1993
Stare societate : INREGISTRAT din data 15 Decembrie 2008
Anul infiintarii : 1993

http://www.firme.info/gts-telecom-srl-cui4419886/

Cine poate afla mai multe in continuare este binevenit.
Si eu am primit pe eMail un mesaj cu link, dar pentru ca la adresa respectiva exista doar o invitatie de inscriere - am zis PAS.
De urmarit evolutia indicatorilor financiari la adresa data de link ...

Lilick Auftakt spunea...

Ei, daca e basist o sa ne dam seama imedat, stati linistiti.

Anonim spunea...

Dragă Lilick, permite-mi o corecție:
Disperare, da. Mârlănie, da. Suficiență agresivă, da. În ultima lor fază. Corupție, iarăși, da. Dar...hybris? Adică mândrie nemăsurată,transfigurată în tragism?! La Băse, cumătrul lui Bercea?! Să fim serioși! Ar fi nedrept...
Anonymus Magnus

radu spunea...

@Lilick, aflu de pe "pe surse.ro" ca Tariceanu s-a intalnit cu Dan Andronic si-a lui ceata la o bodega de lux.
Daca are de gand o alianta postelectorala cu PD, IN ORICE CONDITII, ORICAT DE FAVORABILE PNL, PNL va avea in mine si prietenii mei cel mai mare dusman.

Matilda spunea...

Cred că aşa îşi acunde teama. Au început oamenii să aibă iniţiative, să iasă în stradă...
Atacul este cea mai bună apărare, nu ?

ADRIAN spunea...

@Arogantu': multumesc pentru informatii! Si eu am zis pas din aceleasi ratiuni.

zincabeiu spunea...

Eu astept cu mare bucurie ziua in care serviciile vor scoate dosarele acestor nemernici. Si toate inregistrarile , ha,ha,ha.Atunci sa vezi !

dominic spunea...

am gasit un text interesant... ar putea parea off-topic, dar nu este: http://dealulmelcilor.com/2012/01/memoriile-unei-asigurate-intr-un-sistem-sanitar-cu-serviciu-privat-de-urgenta/

marcus spunea...

Marele Masturbator Si-o Va Face Cu Mana Lui


Nici n-au trecut 24 de ore si exact cum anticipam in ultima mea postare lumea, la Targu Mures, a iesit spontan in strada, satula de mizeriile chiombului si hotarata sa apere dreptatea pe care acest golan o foloseste pe post de hartie igienica.
In conditiile in care romanilor le-a ajuns cutitul la os si neasteptand alte impulsuri ies in strada pentru a incerca sa repare o nedreptate vizibila din spatiul cosmic, ar fi un deja vu daca aceste manifestari de solidaritate cu cauza d-lui doctor Arafat nu s-ar amplifica si, exact ca la Timisoara in decembrie ’89, nu s-ar transforma in altceva mult mai sanatos care sa ne scape de un regim tiranic cu tendinte vadit dictatoriale.
In conditiile acestea am putea veni si noi la vorba lui Cristian Tudor Popescu din editorialul din ziarul Gandul, http://www.gandul.info/puterea-gandului/marele-masturbator-9143879, si am putea spune fara sa gresim ca Basescu “si-a facut-o cu mana lui”

Fiind indragostit de sine si iubindu-se cu spor
Chiombu a uitat de lege si-urineaza pe popor
El neaga ca legea-i una si se-aplica tuturor
Se viseaza in oglinda embrion de dictator.

Tot ce-i bun in tara asta el distruge ca taifunu’
Impunandu-si a lui vrere, actioneaza ca nebunu’.
Hotareste el destine fiind atins de filoxera
Este specialist in toate, Dumnezeu in stratosfera.

Numai ca de la o vreme inteles-a boboreanu
Cum ca voda are buba se comporta ca golanu’.
Asteptam cu nerabdare o echipa de la SMURD,
C-o camasa mai speciala sa ne scape de zalud.

Si ca treaba sa fie oabla, avem un si cantecel pentru copilasii tarii pe melodia “Podul de Piatra” si urmatoarele versuri:

Chiombu nebunu s-a cam stricat
A venit Smurd-ul si ni l-a luat
Vom vota altul mai sanatos
Unul cu minte si mai frumos.

Anonim spunea...

Comportamentul lui nu mai tine de sfera politicului, ci a patologicului, si asta nu inseamna ca ma aventurez asa, lansand afirmatii gratuite. Un om politic nu e inconstient, iresponsabil. Un diletant, da. Or Basescu nu e diletant. E doar bolnav: de foame de bani si de sete de... multe.

marcus spunea...

Ha, Ha, Ha Cu Morcovu’ Cat Paru’ Chiombu’ Isi Retrage Legea Ca Magaru’ Barbatia!

In sfarsit a inteles dobitocu’ ce era pe cale sa faca, adicatelea ceea ce nu a reusit nici Opozitia si nici Sindicatele: sa-si dea singur foc la valiza, exact ca Ceausescu in decembrie ’89, cand a convocat un miting in care mai dadea boborenilor lipsiti de toate celea una suta lei la salariu. “Animalul politic” cand a vazut ce dandana a facut in imbecilitatea si preasuficienta lui dictatoriala si-a retras proiectul de lege (care numai constitutional nu era din punct de vedere al initiativei legislative), in speranta sa-i trimita acasa pe bucurestenii care se afla deja in mars spre Piata Universitatii.
Uite cine ne conduce, stimati compatrioti, uite pe cine au votat manelistii, uite cine a furat ultimile alegeri prezidentiale si cine se pregateste sa le fure si mai abitir pe cele locale si pe cele parlamentare de anul acesta.
Omu’, care cu un morcov in dos ce i-a indreptat coloana vertebrala mai ceva decat operatia de la Viena, vine si dupa tot halimaiul in care a incercat fara succes sa discrediteze o personalitate veritabila a vietii publice romanesti si sa impuna totodata o lege stramba de care sa beneficieze gasca sa de golani penali, de frica maselor iesite pentru dreptate in strada isi retrage proiectul.
Omu’ care acum doua zile ne anunta cu emfaza ca el este cel chemat sa reformeze statul roman, cu sau fara voia cetatenilor sai, la prima adunare a mai mult de o mie de romani da inapoi si capituleaza mai ceva decat von Paulus la Stalingrad, dupa ce pentru o saptamana, in stilu-i caracteristic, a bulversat pana la saturatie societatea romaneasca cu samavolniciile si ifosele lui de mare dictator.
Asta-i Basescu, frati romani, si daca pana acum s-ar fi gasit cine sa-i raspunda cu aceeasi moneda, astazi nu am fi fost in situatia dezastruoasa in care ne aflam.
Dar niciodata nu-i tarziu!
In orice caz pe langa concluzia ca este suficient sa faci bau cu mai mult de o mie de romani in fata la Cotroceni pentru ca lasul s-o ia la sanatoasa, se mai impune o concluzie.
Si anume ca in spatele proiectului sau de lege stateau interese materiale extraordinare ale gastii sale de mafioti, care vazand ca nu le iese pasienta au dat-o dracului de lege si de reforma si nu au mai lasat-o in dezbatere publica cum ar fi fost normal pentru ca legea sa iasa cum trebuie.
Daca Opozitia ar invata din aceasta experienta si ar mobiliza masele, de frica acestora, sunt convins ca s-ar duce dracului si proiectul cu comasarea alegerilor si ne-am duce la vot in conditii democratice.
Bateti, fratilor, fierul cat este cald, avem de-a face c-o gaina lasa nu cu un om de stat responsabil si cu colana vertebrala.
Pe el, ca se poate!

radu spunea...

Daca Opozitia nu va fi in stare sa valorifice victoria strazii si a lui Raed Arafat contra lui basecu, vina ii va apartine.
Sa-i dea Duymnezeu gandul cel bun, ma astept la orice miscari din partea acestui mostru de la Cotroceni, inclusiv la o incercare de a-l atrage pe Arafat de partea sa!

Scrie opinia ta spunea...

Basescu a fost un cretin ca l'a nominalizat pe Arafat ca fiind dusmanul reformei in sanatate, ca a intrat telefonic in emisiune.

Trebuia sa'l fi trimis pe Vladescu la dezbateri ar fi fost o discutie tehnica, greu de luat partea unuia sau altuia, mai ales ca Arafat a fost extrem de decent in abordare nepolitizand nimic, abordand doar situatia de la urgenta.

S'ar fi mers pe detalii tehnice neatractive marii majoritati a oamenilor, deci impopulare, plictisitoare.

Ulterior ar fi mers in Parlament si si'ar fi votat legea ca pe celelalte tzanspe mii de legi bune/rele trecute.


Insa cretinul de Basescu a atras toata impopularitatea lui contra popularitatii lui Arafat in discutia despre legea sanatatii.

Idiotul si-a dat singur cu stangul in dreptul, a inventat subiectul pentru marele public si tot el a pierdut batalia in mod penibil.

Poate toata povestea va fi o lectie buna pentru opozitie de felul extrem de simplu in care poate fi batut Basescu, cu armele lui.

Scrie opinia ta spunea...

Nu cred motivatia lui Basescu a fost financiara, ci mai curand i'as da dreptate lui CT Popescu, ipochimenul se satisface doar exersand puterea. Si pentru ca se indrepta catre o infrangere si'a mai exersat inca o data puterea renuntand cu ironii la legea sanatatii.

E singura consecventa pe care o vad la Basescu.

Anonim spunea...

Interesele straine sunt foarte mari. Nu va imbatati cu apa rece. Mai devreme sau mai tarziu, tot acolo ajungem: firme straine de asigurari care sa mulga romanii si din sanatate (doar suntem stat UE)

acuvio spunea...

Un fel de … Drogul puterii ? :)

Anonim spunea...

basinescu cu bocanet si toata clica lor trebuiesc dati afara , confiscate averile , judecati si inchisi pe viata. iar vulpea de urdareasca trimeasa la cersit sa vada cum e sa nu ai o bucata de paine sau mai bine trimisa pe centura